Psicologia de l'Esport

La  psicologia de l’esport i l’activitat Física es el estudi científic dels factors psicològics que estan associats amb la participació i el rendiment en l’esport, l’exercici i altres tipus de activitats físiques.

 

Com a professional de la psicologia de l’esport me interessa:

1.- Ajudar als esportistes a utilitzar principis bàsics psicològics per mijorar el seu rendiment.

2.- Comprendre com la participació en l’esport, exercici i activitat física afecten al desenvolupament psicològic del individu, la seva salut, el seu benestar al llarg del seu cicle vital.

 

Tractem el comportament dels esportistes, entrenadors, i moltes vegades els pares que de forma inconscient estan exercint una pressió psicològica important en els seus fills o en els entrenadors, a l'hora de l'entrenament o de la competició.

En altre sentit, la Psicologia de l'Activitat Física estudia també el comportament de les persones en relació amb l'exercici o altres formes d'activitat física. Això inclou a nens, joves, adults i ancians.

En general, per tant, menjo Psicolóloga de l'Activitat Física i de l'Esport m'encarrego d'estudiar els aspectes psicològics durant l'activitat física, sigui aquesta orientada al rendiment o no.

"Us ajudem a millorar marques, a millorar l'alimentació, a millorar la salut, a competir amb tranquil·litat i bons resultats"